10 най ацтойніших аніме
|
|
Zell | Дата: П`ятниця, 07.11.2008, 20:16 | Повідомлення # 1 |
Zloi Odmin
Група: Адміністрація
Статус: Offline
| цікаво почути ваші варіанти
доктор сказал,что во время содержания меня в стационаре,я не смогу порабощать вселенную....Жалкий,наивный раб!© БОР
|
|
| |
iladan | Дата: Субота, 08.11.2008, 16:11 | Повідомлення # 2 |
Група: Анімешники
| Нда 10 найменувань набрати тяжко буде)) 1) Токийская школа истребителей нечисти (Tokyo Majin Gakuen Kenpucho: Tou) -після перших 3-ох серій закинув перегляд на місяць, а при перегляді решти гарно виспався. 2) Пожиратель Душ (Soul Eater) - чи просто виріс ,чи що. Знову ж перших 5 серій змусили вимкнути комп і піти спати. Хоча в інеті серіал зустріли майже як друге пришестя Наруто. 3) Наруто (Naruto) - ось і він сам. Цю заразу я дивився, навіть серій 30-40(комп в ремонті був, єдине аніме яке показували по телевізору був Наруто). Якби мені було стіки ж скільки було коли показували трансформери я б напево молився на нього, а так... 4) Фури-кури (FLCL) - дехто боготворить, я це аніме просто не розумію. 5) Боевая фея Вьюга (Sentou Yousei Yukikaze) - окрім графіки там більше нічого немає, пуста як на мене річ. 6) Луна в Матроске (Sailor Moon) - навіть раніше не міг витерпіти більше 1 серії. Практично більше нічого придумати неможу. Але є ще те що частково не подобаеться. 7) Death Note - 2 частина(думаю без коментарів). 8) Детское время (Kodomo no Jikan) - недолюблюю лолікон, хоча і парадокс в тому що самого лолікона в мене на компі+просторі інета гіг 40-відео і 1 гіг манги . Але саме аніме прікольне . Мабудь усе. Решта подобаеться більше ніж на 50%. А забув додати: 9)Хроника Крыльев (Tsubasa Chronicle) - хоча кажуть його треба дивитись... Я до кінця не витримав. Занадто там розраховують на вже знайомих героїв, не було жодної серії в якій я б не побачив частину з іншого аніме. Можливо я мав розраховувати саме на цю знайомість персонажів та сюжету серій, але мені однозначно не сподобалось.
Повідомлення відредагував iladan - Субота, 08.11.2008, 16:30 |
|
| |
Nitrat | Дата: Субота, 08.11.2008, 17:08 | Повідомлення # 3 |
Група: Модератори
| На первом, втором, третьем и так до десятого места из ацтоя у меня всегда Тсубаса крониклс))).
Смерть человекам! *** А ёжики всё падали и падали.
|
|
| |
Vovc@ | Дата: Субота, 08.11.2008, 21:21 | Повідомлення # 4 |
| Наруто. Одне, але варте десяти
|
|
| |
drel | Дата: Вівторок, 18.11.2008, 21:37 | Повідомлення # 5 |
| Гонзо
с сумасшедшими не спорят!
|
|
| |
†GiveMeMyWings† | Дата: П`ятниця, 21.11.2008, 09:03 | Повідомлення # 6 |
| Не, ну тоже мое личное мнение.. любое аниме кроме КроноКрусейда - отстой, и не нужно меня за это банить..)) Добавлено (21.11.2008, 09:03) --------------------------------------------- ну еще там пару классных есть.. Но Лакистар по любому отстой.. Хеллсинг тоже.. ДезНот Сейлор мун Сакура Кардкаптур все из жанра Хентай и похожего... Ранма еще.. И не нужно меня за это банить..
Верните мне мои крылья.. Прошу я и знаю, что невозможно это.. Ведь падая знал я, что не вернусь обратно..
|
|
| |
Zell | Дата: П`ятниця, 21.11.2008, 15:23 | Повідомлення # 7 |
Zloi Odmin
Група: Адміністрація
| все аніме? Ельфен лід теж? ))
доктор сказал,что во время содержания меня в стационаре,я не смогу порабощать вселенную....Жалкий,наивный раб!© БОР
|
|
| |
†GiveMeMyWings† | Дата: П`ятниця, 21.11.2008, 17:28 | Повідомлення # 8 |
| Да к сожалению, я его недавно пытался еще раз посмотреть... никак именно... только три серии и все в конце еще смотрелись..
Верните мне мои крылья.. Прошу я и знаю, что невозможно это.. Ведь падая знал я, что не вернусь обратно..
|
|
| |